KURUM KÜLTÜRÜ ve PRENSİPLER

Demokrasi Kültürüne ve Özgürlüğe İnanıyoruz

Medine Uluslararası Türk Okulunda iz bırakan Ebubekir AKMERCAN ;  demokrasi kültürüne ve özgürlüğe olan inancını kurumun DNA'sı haline getirirken, çalışan ve yöneticilerine sunduğu demokratik ortamla okulumuzun sağlıklı ve özgüvenli gelişimini sağladı. Yenilikçi yaklaşımları ve sürdürülebilir kaliteyi vizyon olarak belirleyen Ebubekir AKMERCAN ve yönetim kadromuz; profesyonel ekibine bu yönde destek vermeye, onlara hedeflerini gerçekleştirmek için gerekli desteği sağlamaya devam ediyor.

ULUSLARARASI VİZYON

Uluslararası Vizyonla Dünya Vatandaşları Yetiştiriyoruz

Kurulduğumuz günden beri globalleşen dünyadaki gelişmeleri yakından takip ediyor ve uluslararası standartlarda öğrenciler yetiştirmek için uluslararası vizyonumuzu oluşturuyoruz. Bu vizyon doğrultusunda dünya standartlarında eğitim veriyor, sadece Türkiye'nin değil dünyanın takip ettiği eğitim modelleri geliştiriyor, uluslararası projeler gerçekleştiriyor, yönetici, eğitimci ve öğrencilerimizin yurtdışı açılımlarını destekliyoruz.

MİSYON

Ezberden öte özümseyerek öğrenen, kendini bilgiyle doldurmak yerine bilgiyi kullanan, yalnızca testlerde değil, okullar arası kültür, sanat, spor, bilim gibi her dalla ilgili çalışmalarda başarılı olan, birikimi yüksek, özgür düşünen ve düşündüklerini açıkça ifade edebilen, uluslararası bir vizyona sahip, yerel değerlere bağlı, evrensel değerlere açık, bilimsel çalışmalar yürütebilecek seviyede yabancı dil bilgisi olan, geleceğin aydınlık liderleri olacak bireyler yetiştirmek kurumsal misyonumuzu oluşturuyor.