OKULUMUZDAKİ GÖREVLERİNİ TAMAMLAYARAK YURTİÇİ GÖREVE DÖNECEK ÖĞRETMENLERE PLAKET VERİLDİ

Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan Cidde Eğitim Ateşemiz sayın Ali İNCİ 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılının son gününde de bizlerle birlikteydi. Muto ailesi ile birlikte 2015-2016 Eğitim Öğretim yılını değerlendiren Eğitim Ateşemiz, beş yıllık görev süresini başarıyla tamamlayan öğretmenlerimiz ve idarecilerimize ( Okul Müdürümüz Mustafa Çalışır,Müdür Yardımcımız Mehmet Sert, İngilizce Öğretmenimiz Yasemin Pehlivan , Anasınıfı Öğretmenimiz Şükran Doğan, Sınıf Öğretmenimiz Mevlüt Kaya, Matematik Öğretmenimiz Abdullah Erbak ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Hüseyin Şahin) plaketlerini takdim etti. toplantıda duygu dolu anlar yaşandı. Muto ailesi olarak arkadaşlarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyoruz ve sizler gibi değerli meslektaşlarımızla birlikte çalışmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Ayrıca 2015-2016 Eğitim- Öğretim yılının son gününde bizlerle birlikte olan Cidde Eğitim Ateşemiz Sayın Ali İnci' ye çok teşekkür ediyoruz.