Meb Yurtdışı Eğitim Öğretim Daire Başkanı Sn. Ebubekir aydın,İnşaat ve Emlak Daire Başkanı Sn. Özcan Duman, Bilgi İşlem daire Başkanı Sn. Bilal Tırnakçı ve Teknik Öğretmen Eyüp Yaman Okulumuzu Ziyaret Ettiler

Miili Eğitim Bakanlığı tarafından Suudi Arabistan'da bulunan Türk Okullarının durumlarını yerinde incelemek, okulların bina, derslik, ders araç-gereç, bilişim altyapı ihtiyaclarını ve çözüm yollarını tespit etmek üzere görevlendirilen  MEB Yurtdışı Eğitim Öğretim Daire Başkanı Sn. Ebubekir Aydın, MEB İnşaat ve Emlak Daire Başkanı Sn. Özcan Duman, MEB Bilgi İşlem Daire Başkanı Sn. Bilal Tırnakçı, Teknik Öğretmen Eyüp Yaman okulumuzu ziyaret ettiler. Okul müdürümüz Mustafa Çalışır'dan okulumuzla ilgili  bilgi alan yetkililer, daha sonra öğretmenlerimizle istişare toplantısı yaparak, öğretmenlerimizin sorunlarını dinlediler.Çözüm yolları konusunda görüş alışverişinde bulunarak tecrübelerini öğretmenlerimizle paylaştılar.